GOLDENCHILD ARTISTGALLA OG AUKSJON

GoldenChilds artistgalla arrangeres i samarbeid med Lillestrøm Kultursenter, og skal være en feiring av de barna som kjemper og de som gikk bort. Hele arrangementet er en dugnadsinnsats.. Det betyr at nesten alt av inntekter fra billettsalg og auksjon går rett til formålet. Bestill billetten din i dag!

"Norsk Ballettinstitutt" gir oss både sart og vakker dans med klassisk ballett, jazzdans og moderne dans, "Sneip" gir oss pumpende rapbeats mens "Marianne Sveen" (tidligere vokalist i Katzenjammer og deltager i Århundrets stemme) fanger oss med sin magiske stemme. "Tommy Steine" skal sørge for å vise at humor er medisin mot alt, legendariske "Ronni Le Tekrø Band" tar oss inn i elitegitaristenes verden. Patricks fetter, Michael er selv gitarist og er tilstede med begge bandene han spiller i. "Take V" med base i musikkmiljøet på Jessheim Videregående skole, og ikke minst "Twisted", som viser at Lillestrøm er regionens hovedsete for ung tung rock.

BESTILL BILLETT

AUKSJONSKATALOGEN

Takket være gavmilde samarbeidspartnere holder vi auksjon på 4 artikler, hvor inntektene går direkte til barnekreftsaken.

Stor takk til Russian Warbirds of Norway, Strømøy Racing, Abilica og ShapeUpCathrine, Platesjappa Lillestrøm og Morgan Instruments, og Urmaker Jacobsen i Lillestrøm.