top of page
GOLDENCHILD OG HOPPLANDSLAGET JAKTER GULL SAMMEN

Det Norske hopplandslaget jakter gull under ski-VM i Planica fra den 21 februar til den 5. mars 2023. I år skal de tapre kvinner og menn sveve mot edle metaller, heder og ære med GoldenChilds logo på hjelmen. For GoldenChild er DET en stor ære, og det er med stor takknemlighet vi ønsker både utøvere og støtteapparatet rundt hopplandslaget lykke til under ski-VM 2023.

Det er mange organisasjoner, foreninger, kulturelle og veldedige aktører som trenger sterke økonomiske samarbeidspartnere og gode venner for å kunne realisere drømmer og løse oppgaver de har tatt på seg. Å kunne ha de beste vilkårene for å lykkes betinger en økonomisk plattform som gjør at man kan fokusere på oppgaver.

Hopplandslaget har mange sterke sp0nsorer, men har plass til kanskje den mest synlige av de - logoen på hjelmen. For å fremsnakke hverandre, og synliggjøre de gode verdiene vi både deler og står for - både i hoppsporten i Norge og i GoldenChild, har vi blitt enige om at VM kjøres av våre aller beste kvinner og menn med GoldenChild-logoen på hjelmene. Håpet er at vi kan fremme en dialog som sikrer flere gode støttespillere - BÅDE for hopplandslaget OG for GoldenChild.

Å støtte GoldenChild i kampen mot kreft hos barn er lett, og du kan selv velge mellom:

  • VIPPS på nr 040404

  • Direkte til vår giverkonto i DNB på kontonummer 1506.21.80029,

  • Gjennom Facebooksiden

  • Dersom man er en bedrift hjelper vi selvsagt også med faktura, send oss en e-post på kontakt@goldenchild.no så ordner vi selvsagt det.

HEIA NORGE, OG TUSEN TAKK FOR DITT BIDRAG.

bottom of page