top of page

GOLDENCHILD INVITATIONAL
5-års jubileum

Tro det eller ei - i år arrangerer vi GoldenChild Invitational for 5. år på rad. Det som startet som en hinsides drøm har fått fotfeste, og det er med stor glede vi kan fortelle at "GoldenChild Invitational 5" arrangeres på Miklagard Golf og Lily Country Club den 25 - 26 august. Vi samler oss igjen - VIP-gjester, støttespillere, næringsliv og media til et fantastisk golfarrangement med mye hjerte bak.

GoldenChild Invitational er hovedeventet vårt hvert år.  hvor vi samler VIP-gjester, næringsliv, venner i golf-Norge og media. Turneringen har flere formål. men er primært en ekstraordinær fundraiser for barnekreftarbeidet i Norge. Den er samtidig en arena hvor vi retter oppmerksomhet på saken, og vi gjør det gjennom latter og idrettsglede, opplevelser og utfordringer, og ved å skape en motvekt til det vanskelige ved kreft hos barn.

Vi gjør en forskjell - og midlene som samles inn fordeles på forskning på barnekreftsykdommer og på velferdstiltak for barn som er rammet av kreft.

I tillegg har GoldenChild en oppgave i å spre kunnskap om utfordringene knyttet til dette arbeidet, og fremme gullsløyfen som det internasjonale symbolet i kampen mot kreft hos barn.

Selve turneringen arrangeres fra morgenen den 25. august. Turneringsdeltagerne vil være en blanding av VIP-gjester, vinnere av støtteturneringene fra andre klubber og ikke minst støttespillerne fra næringslivet. 

Etter turneringen forflytter vi oss til spektakulære Lily Country Club. Her vil man få anledning til å benytte hotellets spa, slappe av på hotellrommet, hygge seg med de andre deltagerne og  glede seg til kveldens arrangement - Invitational Championship Festmiddagen.

miklagard_golf_cover_picture.jpg
Skjermbilde 2021-04-29 kl. 16.04.07.png

INVITATIONAL´s CHAMPIONSHIP FESTMIDDAG

GoldenChild Invitational avsluttes med en storslått kveld i festsalen på Lily Country Club. Og jeg garanterer - det blir en vanvittig kveld. Fantastisk mat, superstemning, masse latter og moro, samtidig som vi er flinke til å huske på hvorfor vi er der. Vi spiller på hele føleleseregisterret sammen - det er virkelig en spesiell kveld. Hvis du ikke er golfer, men liker mat i ypperste klasse med selskap du ikke finner så ofte - da blir du med her.

Vi er så heldige å ha noen av våre fremste underholdere blandt våre VIP-gjester, og det er med stor glede jeg kan fortelle at blandt annet Aleksander Walmann, Christian Ingebrigtsen, Marianne Sveen, Stian Carstensen og Rasmus Wold allerede er bekreftet.

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE FESTEN.

Lineup B.png

PROFESSOR GUNNAR SÆTER

 

Jeg utrolig stolt over at Professor Gunnar Sæter vil komme og fortelle litt om hvorfor det vi gjør sammen er så utrolig viktig. Gunnar er en av verdens fremste kreftleger og forskere, og har en lang rekke nasjonale og internasjonale toppstillinger knyttet til forskning, samarbeid, og behandling på kreftsykdommer. I dag er han Professor og sjef for Institutt for kreftforskning på UiO, sitter i styret i Oslo Cancer Cluster, og har tidligere vært Regional Director i Merck Inc. for Medical Affairs for Onclology in Europe, Canada, Middle East & Africa, senere Global Director of Scientific Affairs i Merck Oncology. Han har hatt en lang rekke roller som lege, overlege, avdelingssjef og forsker ved landets største kreftsykehus Det Norske Radiumhospital og er en massiv kapasitet i det internasjonale kreftforskningsmiljøet.

Og så spiller han golf - hvor magisk er ikke det da!

ÅRETS VIP-GJESTER

( Oppdateres fortløpende )

HVORDAN KAN DERE BLI MED SOM STØTTESPILLER?

 

Støttespillerne fra næringslivet er den aller viktigste kilden til innsamlingsarbeidet for GoldenChild. Vi gjør denne arenaen så spennende som mulig slik at dere skal få en stor personlig opplevelse av å være med. Det er definitivt en arena for å bygge relasjoner og utvide nettverket, samtidig som det er en enesteånde mulighet til å vise sitt sosiale engasjement til ansatte, kunder, leverandører og samarbeidspartnere.  GoldenChild Charity skal gi dere et positivt avtrykk gjennom assosiasjon, og hjelpe dere med å styrke deres egen merkevare. 

Det er alltid plass til en ekstra støttespiller, ta kontakt så får vi dere med. 

bottom of page