GOLDENCHILD GOLF 2020

Arbeidet med GoldenChild har vært konsentrert rundt golf som arena, og i 2020 utvikler vi dette videre. Årets definitive høydepunkt vil bli GoldenChild Invitational på Hauger golfklubb den 26. august, men det er med stor glede jeg kan fortelle at vi i år skal arrangere hyggelige og uhøytidelige golfturneringer, GoldenChild Opens,  hos flere venne-klubber i Norge.

I tillegg skal GoldenChild i år gjøre en direkte innsats i hverdagen til barn som har vært rammet av kreft. Mer enn 60% av barna som overlever kreftsykdommen sin må leve resten av livet med senskader etter behandlingen. Dette kan bety forskjellige grader av hindringer, men svært mange opplever å ikke kunne ta del i de hverdagslige aktivitetene som andre barn gjør. Gjennom golf vil GoldenChild introdusere de til en ny arena, hvor sosial tilhørighet, idrettsglede og frisk luft går hånd i hånd med mestring, fysisk og mental trening og personlig utvikling. 2020 blir pilotåret for GoldenChild Kids Camp.

GOLDENCHILD INVITATIONAL 2020

For tredje år på rad arrangeres hovedturneringen på Hauger Golfklubb like utenfor Oslo. Denne dagen er en honnør til de barna som ikke overlevde kreftsykdommen, inklusive Patrick, og en hyllest til alle de som har stått og står i denne kampen. Vi kjemper sammen med dere, ved å arrangere en golfturnering full av entusiasme, idrettsglede, vennskapelig dyst og humør - en kontrast til det tunge og dystre ved denne sykdommen.

Ønsket var å gjøre denne turneringen til et større åpent arrangement, men på grunn av Korona-situasjonen ble dette et lukket arrangement. Vi håper likevel dere ser oss, og støtter oss på veien, og dere skal få anledning til å kåre deres egen favoritt før turneringen.

Jeg har alliert meg med kjente og kjære ansikter, rollemodeller  fra sport, kultur, TV og radio, og i sammen har vi en sterk nok stemme til å høres. Her er årets VIP-gjester/rollemodeller. Jentene har honnøren og presenteres først :-)

Therese Cleve Stiansen
Kjersti Grini
Cathrine Larsåsen
Aleksander Walmann
Erik Mortvedt
John Carew
Marius Thorp
Atle Pettersen
Bent Stiansen
Thomas  Finger´n Gullestad
Nicolay Ramm
Pål Trulsen
Erik Follestad
Clas Brede Bråthen
Carsten Skjelbreid
Sigurd Sollien
Tommy Steine
Trym Løken
Bjørn Faarlund
Jim Marthinsen
Magnus Sveen
Lars Lenth
Stian Sivertzen
Rein Alexander
Fredrik C. Kracht
Emil Hegle Svendsen 2
Rasmus Wold
Henrik Bjørnstad
Per Haugsrud
Espen Lie Hansen
Christian Mikkelsen
Show More

STØTTESPILLERE 2020

Selv om "Onkel Ronny" er primus motor for dette prosjektet, er hjelpende hender fra næringslivet helt nødvendig for at dette skal gjennomføres. GoldenChilds støttespillere hjelper på mange forskjellige måter, og alle løfter som best de kan på sin måte. Noen bistår med praktiske oppgaver som skal løses og er en del av det fysiske konseptet, mens andre hjelper til med donasjoner slik at vi har muligheten til å gi den økonomiske hjelpen vi ønsker i kampen mot barnekreft. ALLE er like viktige, og alle nye er hjertelig velkomne., TUSEN TAKK!

DONORER

Backegruppen
Brother BW
BirdieEyes
Lexus
Vater Holding
European Shuffleboard
ECIT
Riis Bilglass
Håndverksgruppen
Malesmesterr%20Buer_edited
Isco_Tagline_Sort
Sparebank1_Østlandet_edited
Show More

KONSEPT

Abacus sportswear
logoer10
Hauger
GOLFTV
Staut
Norsk Golf
RK Grafisk
Hauger Matstue
Lead%20Event_edited
Cuma Event
Screen Shot 2018-09-11 at 11.40.24
NRFV_edited
Coca Cola_edited
Screen Shot 2018-09-11 at 21.19.22
GalvinGreen
Abacus Sportse
Show More

GOLDENCHILD "OPENS"

GoldenChild Invitational er hovedeventet, men takket være flotte mennesker rundt om i Golf-Norge vil det bli arrangert støtteturneringer for GoldenChild ved flere av landets golfklubber i år. Vi prøver rett og slett å gjøre en innsats sammen. Dersom DU har lyst til å være med og spille golf, og støtte GoldenChilds innsats mot barnekreft gjennom golfen, bli med på en av venneturneringene. Så langt er det bekreftet at slike turneringer arrangeres ved disse klubbene høsten 2020.

Kragerø GK
Midt Troms Golfklubb
Show More

GoldenChild Charity

Frvillighets- og enhetsregisteret Org nr. 922 235 406

Kontakt:

E-post Ronny Hermansen

Telefon: 993 50 123


 

GOLDENCHILD

© GoldenChild | Databehandling | Personvern

Aleksander Walmann