GOLDENCHILD INVITATIONAL

19-20 AUGUST2021

GoldenChild Invitational 2021 arrangeres i år i samarbeid med fantastiske Miklagard Golf og Lily Country Club, og det er med stor glede jeg kan få invitere VIP-gjester, støttespillere og næringsliv et fantastisk arrangement i Golf-Norges nye storstue. Nok en gang står vi sammen i kampen mot kreft hos barn..

Formålet med GoldenChild Charity er å gjøre både en innsats i kampen mot kreft hos barn gjennom golf. Vi gjør en forskjell ved å samle inn mest mulig midler, som fordeles på forskning på barnekreftsykdommer og på velferdstiltak for barn som er rammet av kreft.

I tillegg har GoldenChild en oppgave i å spre kunnskap om utfordringene knyttet til dette arbeidet, og fremme gullsløyfen som det internasjonale symbolet i kampen mot kreft hos barn.

miklagard_golf_cover_picture.jpg

Selve turneringen arrangeres fra morgenen den 19. august. Turneringsdeltagerne vil være en blanding av VIP-gjester, vinnere av støtteturneringene fra andre klubber og ikke minst støttespillerne fra næringslivet.

Skjermbilde 2021-02-07 kl. 22.08.37.png

Etter turneringen forflytter vi oss til spektakulære Miklagard Hotel. Her vil man få anledning til å benytte hotellets spa, slappe av på hotellrommet, hygge seg med de andre deltagerne og  glede seg til kveldens arrangement,

INVITATIONAL´s CHAMPIONSHIP FESTMIDDAG

GoldenChild Invitational avsluttes med en festmiddag i festsalen på Lily Country Club på kvelden. Etter å ha kost oss med hotellets fantastiske fasiliteter samler vi oss til et lekkert måltid , har det hyggelig i hverandres selskap og feirer våre vinnere. 

Vi er så heldige å ha noen av våre fremste underholdere blandt våre spillende VIP-gjester, og det er med stor glede jeg kan fortelle at blandt annet Atle Pettersen, Aleksander Walmann og Nicolay Ramm blir å finne på scenen denne kvelden,

I tillegg vil det bli gjennført en auksjon denne dagen, til inntekt for det samme formålet.

 STØTTESPILLERNES MULIGHET

 

Støttespillerne fra næringslivet er den aller viktigste kilden til innsamlingsarbeidet for GoldenChild. Vi gjør denne arenaen så spennende som mulig slik at dere skal få en stor personlig opplevelse av å være med. Det er definitivt en arena for å bygge relasjoner og utvide nettverket, samtidig som det er en enesteånde mulighet til å vise sitt sosiale engasjement til ansatte, kunder, leverandører og samarbeidspartnere.  GoldenChild Charity skal gi dere et positivt avtrykk gjennom assosiasjon, og hjelpe dere med å styrke deres egen merkevare. 

Ta kontakt så ser vi hvordan dere kan bli en del av GoldenChild Invitational 2021.

GoldenChild Charity

Frvillighets- og enhetsregisteret Org nr. 922 235 406

Kontakt:

E-post Ronny Hermansen

Telefon: 993 50 123


 

GOLDENCHILD

© GoldenChild | Databehandling | Personvern