"GOLDENCHILD INVITATIONAL 5"
5-års jubileum

miklagard_golf_cover_picture.jpg
Skjermbilde 2021-04-29 kl. 16.04.07.png

Eventet arrangeres på Miklagard Golf og Lily Country Club den 25 - 26 august, og vil være ryggraden i arbeidet som gjøres med GoldenChild Charity i år.

 Målsetningen står fast - eventet skal være en fundraiser slik at GoldenChild kan være en økonomisk støttespiller til forskningsarbeidet på barnekreftsykdommer, vi skal gi glede til barn som er til behandling på sykehus, og vi skal ta vare på og inkludere barn som er ferdig behandlet men som sliter med senskader.

 

Årets påmelding er helt fabelaktig, og jeg gleder meg til å gjennomføre tidenes GoldenChild Invitational. Her er kjøreplanen for dagen og kvelden.

PÅ MIKLAGARD GOLFKLUBB

08:30              
Baller legges ut på range for de som vil varme opp.

08:45 - 09:30  
Registrering i klubbhuset, utdeling av scorekort, en jubileumsriktig Goodiebag, kaffe/te og litt å bite i, utdeling av mat og drikke til runden.

09:30              
Felles samling mellom klubbhus og drivingrange, velkomst av "Onkel Ronny" og gjennomgang av spill/regler av Miklagard. Det blir parturnering i år, Texas Scramble - kjempegøyal spilleform.

10:00              
Bildetaking og fordeling av spillergrupper ut på banens 18-hull.

10:30              
Shotgun start.

Turneringen vil nok vare i gode 5 1/2 time, det er mye som skjer der ute som vi må oppleve underveis. God Tur - og nyt runden.

SÅ GÅR DET VIDERE TIL LILY COUNTRY CLUB

Etter turneringen kan de som skal ligge over på hotellet sjekke inn, de som bare vil skifte og dusje kan gjøre det enten i garderoben på Miklagard eller på hotellet. La oss møtes utenfor sal 1 på Lily Country Club når dere er klare, der står en liten velkomstkommitè og sørger for at stemningen fortsetter frem til vi skal til bords inne i salen.

 


17;30

Lexus Norge inviterer til hyggelig mingling utenfor festsalen. 
 

19:00             

Festmiddag i storsalen på Lily Country Club. 
 
BLI MED! Gallamiddagen er en kombinert festmiddag, premieutdeling, konsert/underholdningskveld, auksjon og mer til. Det er rett og slett en helaften, og nesten grunn alene til å være med.  Det er ingen strikt kleskode siden man har forskjellige utgangspunkt for deltagelsen, men det er jo alltid hyggelig å kunne pynte seg litt for en slik anledning. Til de som spør svarer jeg "Business Casual" som en ledesnor. 

 

KVELDENS BANKETTMENY
 
Forrett 

Tunfisk Crudo serveres med en tamarind- og sitrusvinaigrette, ingefær, agurk, avokado og jalapeñomajones
 

Hovedrett

Indrefilet av okse - Steak au Poivre. Peppertress og Pommes Dauphinoise smaksatt med Comté. Serveres med løktartlet og en sjysaus av Cognac
 

Dessert

Glasert Jivara sjokoladeterrin med hasselnøt crunch og kirsebær gel 

Til middagen dekker GoldenChild all alkoholfri drikke, MEN det er IKKE et alkoholfritt arrangement, man skal selvsagt nyte en slik kveld og en slik fest som man vil. Men all den tid det er innsamlede midler med utgangspunkt i symbolet gullsløyfen som dekker dette, respekterer jeg anmodningen om ikke å benytte disse midlene til alkoholholdig drikke. Servitørene hjelper til og tar imot bestilling på alkoholholdig drikke, og man dekker denne selv.


KVELDENS ARTISTER

Vi er så heldige å ha med oss fantastiske artister på golfturneringen, som også blir med oss på gallamiddagen, og som veldig gjerne vil hjelpe til med underholdningen og auksjonen.

Aleksander Walmann, Hanne Krogh, Marianne Sveen, Stian Carstensen, Rasmus Wold, Christian Ingebrigtsen, Tommy Steine og Sigurd Sollien - jeg glede meg til å se dere igjen, og TUSEN TUSEN TAKK TIL DERE for at dere stiller opp.


KVELDENS AUKSJON

Fjorårets auksjon var en kjempehit, og årets vil bli det samme. 

Auksjonskatalogen finner dere her, og det er fullt mulig å legge bud frem til auksjonsdagen. Det blir en hybrid budgivning, hvor du kan legge bud i forkant, mens avgjørelsen skjer under auksjonen på middagen. Bud som legges er bindende.

Dersom selskapet ditt, eller dere VIP-gjestene har noe de ønsker å legge til auksjonskatalogen, si ifra så etterfyller vi fortløpende.

VELKOMMEN TIL GOLDENCHILD INVITATIONAL 5