top of page

"GOLDENCHILD INVITATIONAL 5"

SPONSORINVITASJON
5-års jubileum

Det som startet som en urealistisk idé har i løpet av 4 år etablert seg som et golfhøydepunkt i Norge, hvor kjente ansikter, næringsliv og medier samles i kampen mot kreft hos barn - på golfbanen. I år er et jubileum, og en milepæl, når vi nå inviterer til "GoldenChild Invitational 5"

 

Eventet arrangeres på Miklagard Golf og Lily Country Club den 25 - 26 august, og vil være ryggraden i arbeidet som gjøres med GoldenChild Charity. Målsetningen står fast - eventet skal være en fundraiser slik at GoldenChild kan være en økonomisk støttespiller til forskningsarbeidet på barnekreftsykdommer, vi skal gi glede til barn som er til behandling på sykehus, og vi skal ta vare på og inkludere barn som er ferdig behandlet men som sliter med senskader.

 

Den er samtidig en arena hvor vi retter oppmerksomhet på saken, og vi gjør det gjennom latter og idrettsglede, opplevelser og utfordringer, og ved å skape en motvekt til det vankelig ved kreft hos barn.

I tillegg har GoldenChild en oppgave i å spre kunnskap om utfordringene knyttet til dette arbeidet, og fremme gullsløyfen som det internasjonale symbolet i kampen mot kreft hos barn.

Vi trenger mange, og sterke, støttespillere i dette arbeidet, og inviterer dere med som støttespiller på dette arrangementet. Ovenfor ligger dokumentet som beskriver formålet og pakkene man kan velge mellom, og jeg håper vi klarer å fylle arrangementet til kapasitetsgrensen.

miklagard_golf_cover_picture.jpg
Skjermbilde 2021-04-29 kl. 16.04.07.png

Selve turneringen arrangeres fra morgenen den 25. august.Etter turneringen forflytter vi oss til spektakulære Lily Country Club. Her vil man få anledning til å benytte hotellets spa, slappe av på hotellrommet, hygge seg med de andre deltagerne og  glede seg til kveldens arrangement,

INVITATIONAL´s CHAMPIONSHIP FESTMIDDAG

GoldenChild Invitational avsluttes med en festmiddag i festsalen på Lily Country Club på kvelden. Og jeg garanterer - det blir en vanvittig kveld. Fantastisk mat, superstemning, masse latter og moro, samtidig som vi er flinke til å huske på hvorfor vi er der. Hvis du ikke er golfer, men liker mat i ypperste klasse og selskap du skal lete lenge etter - da blir du med her.

Vi er så heldige å ha noen av våre fremste underholdere blandt våre spillende VIP-gjester, og det er med stor glede jeg kan fortelle at blandt annet Aleksander Walmann, Christian Ingebrigtsen og Marianne Sveen allerede er bekreftet. Og det vil komme fler. 

I tillegg vil det bli gjennført en auksjon denne dagen, med auksjonsobjekter du rett og slett ikke får kjøpt noe sted - hvor inntekten går til det samme formålet.

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE FESTEN.

ÅRETS INVITERTE VIP-GJESTER

( Bekreftes fortløpende )

PÅMELDING

arrow&v

Tusen takk for at dere stiller opp, dette betyr mye - for mange.

BLI STØTTESPILLER I DAG

 

Støttespillerne fra næringslivet er den aller viktigste kilden til innsamlingsarbeidet for GoldenChild. Vi gjør denne arenaen så spennende som mulig slik at dere skal få en stor personlig opplevelse av å være med. Det er definitivt en arena for å bygge relasjoner og utvide nettverket, samtidig som det er en enesteånde mulighet til å vise sitt sosiale engasjement til ansatte, kunder, leverandører og samarbeidspartnere.  GoldenChild Charity skal gi dere et positivt avtrykk gjennom assosiasjon, og hjelpe dere med å styrke deres egen merkevare. 

Vi booker fortløpende! Grensen er 100 spillere på banen, mens antall gjester til gallamiddagen er 200, ta med gode kollegaer eller venner på en uforglemmelig kveld. Prisene for de forskjellige sponsorpakkene ligger i filen øverst på siden, og vi prøver å legge tilrette for de ønskene man har. 

 

Registrer dere gjerne i vedlagte skjema, eller ta kontakt på telefon eller e-post. 

 

VELKOMMEN TIL JUBILEUMSEVENTET GOLDENCHILD INVITATIONAL 5

bottom of page