top of page

"GOLDENCHILD INVITATIONAL 5"

VIP-INVITASJON
5-års jubileum

Jeg startet GoldenChild Charity for å gjøre en forskjell. Jeg ville gjøre det ved å fortelle en historie jeg helst skulle sluppet å fortelle, og skape engasjement og vilje til å samles for å utrette noe positivt for barn med kreft. 

Å fortelle en slik historie krever at man har en arena å fortelle den fra, gode stemmer som samfunnet lytter til og som trekker til seg oppmerksomhet, slik at ørene vi vil fortelle dette til faktisk hører oss. DET ble til GoldenChild Invitational, og siden ingen eier GoldenChild, ER vi GoldenChild -  sammen. Uten dere ville ikke GoldenChild eksistert.

 

I løpet av 4 år har vi klart å lage en fantastisk arena, og et golfhøydepunkt i Norge, hvor kjente ansikter, næringsliv og medier samles i kampen mot kreft hos barn - på golfbanen. I år er et jubileum, og en milepæl, når vi nå inviterer til "GoldenChild Invitational 5", og jeg håper inderlig at du vil være med på å sette spor 

 

Eventet arrangeres på Miklagard Golf og Lily Country Club den 25 - 26 august, og vil være ryggraden i arbeidet som gjøres med GoldenChild Charity. Målsetningen står fast - eventet skal være en fundraiser slik at GoldenChild kan være en økonomisk støttespiller til forskningsarbeidet på barnekreftsykdommer, vi skal gi glede til barn som er til behandling på sykehus, og vi skal ta vare på og inkludere barn som er ferdig behandlet men som sliter med senskader.

 

Den er samtidig en arena hvor vi retter oppmerksomhet på saken, og vi gjør det gjennom latter og idrettsglede, opplevelser og utfordringer, og ved å skape en motvekt til det vankelig ved kreft hos barn.

I tillegg har GoldenChild en oppgave i å spre kunnskap om utfordringene knyttet til dette arbeidet, og fremme gullsløyfen som det internasjonale symbolet i kampen mot kreft hos barn.

miklagard_golf_cover_picture.jpg
Skjermbilde 2021-04-29 kl. 16.04.07.png

Selve turneringen arrangeres fra morgenen den 25. august.Etter turneringen forflytter vi oss til spektakulære Lily Country Club. Her vil man få anledning til å benytte hotellets spa, slappe av på hotellrommet, hygge seg med de andre deltagerne og  glede seg til kveldens arrangement,

INVITATIONAL´s CHAMPIONSHIP FESTMIDDAG

GoldenChild Invitational avsluttes med en festmiddag i festsalen på Lily Country Club på kvelden. Og jeg garanterer - det blir en vanvittig kveld. Fantastisk mat, superstemning, masse latter og moro, samtidig som vi er flinke til å huske på hvorfor vi er der. Hvis du ikke er golfer, men liker mat i ypperste klasse og selskap du skal lete lenge etter - da blir du med her.

Dere er enere i det dere gjør, og det er fantastisk gøy at dere blir med og lager litt stemning fra scenen. I år er det med stor glede jeg kan fortelle at blandt annet Aleksander Walmann, Christian Ingebrigtsen, Marianne Sveen og Tommy Steine ( auksjonarius )  allerede er bekreftet. Og det vil komme fler. Har du lyst du også? 

I tillegg vil det bli gjennført en auksjon denne dagen, med auksjonsobjekter du rett og slett ikke får kjøpt noe sted - hvor inntekten går til det samme formålet. Hvis DU har noe du ønsker skal auksjoneres bort for saken, la oss sette det opp i auksjonskatalogen, den forsvinner - garantert!

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE FESTEN.

LITT AV ÅRETS INVITASJONSLISTE

PÅMELDING

arrow&v
arrow&v

Tusen takk for at dere stiller opp, dette betyr mye - for mange.

MELD DEG PÅ OG BLI MED

 

Vi gjør denne arenaen så spennende som mulig slik at dere skal få en stor personlig opplevelse av å være med. Samtidig, forretningsnettverket her begynner å bli ganske stort, og dere som lever av å underholde andre, her er det fint med kontakter å få med seg.  Det er definitivt en arena for å bygge relasjoner på og utvide nettverket, samtidig som det er en enestående mulighet til å vise sitt eget sosiale engasjement.  Og så har vi det fantastisk morsomt.

Spill og gallamiddag står det allerede navnet ditt på. Hvis du ønsker å overnatte har vi fått en sponset pris på kr 1500,- pr person i enerom, si ifra så tidlig som mulig.

Registrer dere gjerne i vedlagte skjema, eller gi meg beskjed på telefon eller e-post. 

 

VELKOMMEN TIL JUBILEUMSEVENTET GOLDENCHILD INVITATIONAL 5

bottom of page