top of page
gc_gull_edited.png

Opens 2023

For aller første gang inviterer vi samtlige golfklubber i Norge til å være med i årets GoldenChild-program. BLI MED og lag en uformell og morsom fundraiser/kvalifiseringsturnering, en GoldenChild Open, eller benytt en av klubbturneringene dere allerede har satt opp som deres Goldenchild Open. Alle klubber som deltar med sine lokale fundraiserturneringer kaller vi en GoldenChild Ambassadors Club , og det skal vi fortelle omverdenen sammen. La oss vise at også vi golfere kan skape et felles engasjement for en veldig viktig sak.

"GoldenChild er noe vi skaper SAMMEN. En felles innsats, noe man føler seg som en del av, og en identitet som både hverdagsgolfere, klubbene, rollemodellene og økonomiske støttespillere skaper SAMMEN. Ikke fordi vi må, men fordi vi KAN og VIL hjelpe. Dette er VÅR innsats i kampen mot kreft hos barn - VI er GoldenChild"

Ronny Michael Hermansen, Grunnlegger

Inviter medlemmer og gjestespillere fra nærområdet, og få med det lokale næringslivet til å bidra, og la oss ha en uformell og morsom golfturnering sammen. Formålet med turneringen er to-delt:Det ene er å være med i årets fundraisinginnsats blant oss golfere som en "GoldenChild Ambassadors Club" det andre er å finne 4 personer som inviteres til GoldenChild Ambassadors Club-kvalifiseringen på Miklagard Golf den 17. august. Disse 4 personene er 2 vinnere fra golfturneringen deres ( f eks beste kvinnelig og beste mannlige spiller ), en representant fra klubbledelsen og en representant fra  eventsponsoren dere får med på eventet deres.

GoldenChild Invitational 17-18 August 2023

Dag 1.

Torsdag den 17. august spilles en kvalifiseringsturnering på Miklagard Golf for 100 spillere. Disse representerer de 4 utvalgte fra de 25 klubbene som har oppnådd det beste innsamlingsresultatet fra sin GoldenChild Open vennskapsturnering. Det vil være en ordinær stableford konkurranse hvor de 10 beste spillerne får være med og spille vårt hovedevent, GoldenChild Invitational, dagen etter på samme bane.

De 4 som representerer den klubben med det aller beste innsamlingsresultatet er sikret plass.

De som ikke klarer å kvalifisere seg, er hjertelig velkommen til å være med som tilskuere på banen hele dagen under Invitational, besøke sponsorlandsbyen, møte kjendisene, gå innom standene på banen og ta del i det sosiale. De er selvskrevne gjester på aftergolf, og selvsagt på festmiddagen på kvelden, hvor vi skal spise et nydelig måltid sammen, feire vinnere, la oss underholde av noen av landets fremste artister, være med på auksjonen og det hele. 

Dag 2

Fredag den 18. august er dagen for selve GoldenChild Invitational. Dette er en dag hvor vi samler landets fremste rollemodeller fra idrett og kultur, radio og TV, sponsorer og venner til en svært annerledes golfturnering. Dere vil møte sponsorene på utsalgsstedene på banen, og hver og en av de er opptatt av at de skal gi dere en annerledes opplevelse, entene gjennom konkurranser, servering, morsomme aktiviteter eller annet. Du vil ikke finne en slik turnering noe annet sted.

Aftergolf arrangeres i sponsorlandsbyen i tiden fra turneringens slutt og til festmiddagen på kvelden. Ved siden av å være stedet for aftergolf vil det også være et samlings- eller møtepunkt gjennom dagen, spillerne passerer den på runden og gjestene har tilgang gjennom dagen. Under Aftergolf senker vi skuldrene, lar oss underholde, fylle på lagre med mat og drikke, kanskje gjøre en god handel eller prøve det siste nye?

Festmiddagen starter i festsalen på Lily Country Club presis kl 19:30. Det blir en helaften, og selv om vi vil ha et kort innlegg som adresserer alvoret i årsaken til at vi er samlet, er det en helt fantastisk samling, hvor vi nyter et herlig festmåltid sammen og feirer vinnere, vi lar oss underholde av noen av landets aller fremste artister fra musikk og scene, det blir auksjoner av både opplevelser og artikler dere ellers ikke vil kunne kjøpe noe sted og det blir glede - MASSE glede.

Tilbakemeldingene fra tidligere år er at denne spesielle dagen er den absolutt fineste dagen for de gjennom hele året. Nå kan både klubben deres, noen av medlemmene deres og en av sponsorene av klubben få være med.

BLI MED - Velkommen som en GoldenChild Ambassadors Club. Ta kontakt for en prat med oss, vi ønsker i så stor grad som mulig å være med og hjelpe dere, og kommer gjerne på besøk under turneringen for å bistå. Meld dere på gjennom PÅMELDING!

bottom of page