top of page

Aleksander Wallmanns personlige gitar

Aleksander Wallmann er en norsk musiker, låtskriver, vokalist og fotograf. Vi ble først kjent med han på "The Voice" i 2012, og deretter har du sett og hørt han mange mange ganger, blant annet i MGP-sammenheng og i Stjernekamp. Han vant blandt annet den norske finalen i Melodi Grand Prix i 2017, og representerte Norge i finalen i Kiev sammen med musikkprodusenten JOWST - de fleste husker sikker rockefotlåta "Grab the

moment".

Ved siden av å være en svært allsidig musiker, er han en lidenskapelig fotograf, og en fryktelig god golfer. Han er en god venn av GoldenChild og familien, og han ønsker derfor å donere en av sine personlige gitarer til saken. Man har gjerne et spesielt og personlig forhold til sine gitarer, så dette er en stor gave.


Selv om de aller fleste har et forhold til "Grab the moment" er det den silkemyke melankolske stemningen Aleksander skaper med stemmen og sin musikk som er virkelig sjelelig. 5 minutter er et eksempel, lytt til denne - gåsehud.Aleksander er en av artistene på scenen under festmiddagen fra årets GoldenChild Invitational, og han vil ta med seg gitaren, signere den, og levere den til den som sikrer seg høyest bud enne kvelden.


Tusen Takk Aleksander!!!

bottom of page