top of page

3 dagers reise til golfhimmelen for 2 personer til St Andrews med Marius Thorp

Vår egen Marius Thorp som vi ser ukentlig på Eurosport som kommentator er en av våre beste golfere gjennom tidene. Blant annet vant han "The Silver Medal" - vinner som beste amatør under The Open på St Andrews i 2006. Tiger Woods vant forøvrig the Open the året. Som Silver Medal Winner er han selv medlem av Royal and Ancient Golf Club of St, Andrews - noe de aller færreste får anledning til.


Marius har vært en av GoldenChilds aller beste venner siden det hele startet, og vi er målløse over hans bidrag til auksjonen i år. Marius tar med seg sin en av sine gode golfvenner fra dagens profesjonelle golfverden.


Sammen auksjonerer vi bort en tur for to personer som skal få være med golfproffene våre til en uforglemmelig golfopplevelse til nettop St Andrews. Der skal dere spille selveste diamanten, St. Andrews Old Course og en av de de andre banene i St Andrews.


Turen vil gå over 3 dager, og inkluderer flyreise, transport til og fra flyplassen, spill på begge banene, overnatting, lunch og middag 2 dager ( alkohol betales av den enkelte ).


Dette er en "Once in a lifetime" mulighet - Tusen Tusen Takk Marius Thorp.

bottom of page