Auksjon 1: Jagerpilot for en dag

Å få oppleve kreftene i et jagerfly er en stor drøm for mange. I en Aero L29 Delfin opplever du fart opp mot 850 km/t over land, akrobatikk på vingene og store G-krefter, det er rett og slett et eventyr for livet.

Pilotene har lang erfaring fra både Luftforsvaret og tung sivil luftfart, og lover en helt fantastisk tur i den ultimate flyopplevelsen de kan gi deg. Russian Warbirds of Norway er en norsk flyhistorisk forening som ved siden av jagerflyet sitt har en Antonov2, verdens største dobbeltdekker, og det millitære treningsflyet Yak52 for virkelig luftakrobatikk. Dette er en forening som eksisterer takket være utallige dugnadstimer, med svært entusiastiske og dyktige eiere, og er ettertraktede gjester ved flyshow i inn- og utland.


Denne auksjonspremien innebærer en tur opp i Aero L29 Delfin under en av deres øvingsflyvninger, med varighet på 15 - 20 minutter avhengig av programmet som øves inn, og er noe man normalt ikke har tilgang til. Det betyr en fantastisk opplevelse, som du blir ganske alene om å kunne si du har opplevd.

Siden denne øvingsturen ikke er kommersielt tilgjengelig, er den ikke prissatt, men å fly jagerfly er svært kostbart. Jeg håper budene som kommer for denne premien gjenspeiler dette.


Ta kontakt med Russian Warbirds of Norway for din egen opplevelse. I mellomtiden - gi ditt bud på en tur i diamanten deres - Jagerpilot for en dag.


Har du ikke kjøpt billett til GoldenChilds Artistgalla den 1. april enda, kan du gjøre det ved å klikké på lenken under. BESTILL BILLETT

128 views