top of page

GOLDENCHILD INVITATIONAL
PROGRAM FOR DAGEN
 

Kjære deltagere og sponsorer

 

GoldenChild Invitatinal arrangeres på Miklagard Golf og Lily Country Club den 18 august, og vil være ryggraden i arbeidet som gjøres med GoldenChild også i år.

Denne dagen skal være en motvekt til at det dystre ved kreft hos barn, det blir gjensynsglede, vennskapelig dyst, nye bekjentskaper og masse moro - fordi vi er så bra SAMMEN.

 

Dagen består nå av tre deler. Selve turneringen blir av det annerledes slaget slik vi nå begynner å kjenne turneringen, rett etter turneringen blir det mingling på aftergolf, mens kvelden er tid for deilig mat, musikk, humor, auksjon og en og annen overraskelse. 

Individuelle deltagere og sponsorer som trenger fler rom enn det som er inkludert i sponsorpakken kan bestille til vår nettopris ved å klikke HER - og bruk koden Partner15.

PÅ MIKLAGARD GOLFKLUBB

08:00              
Baller legges ut på range for de som vil varme opp.

08:15 - 09:00  
Registrering i klubbhuset, utdeling av scorekort, kaffe/te og litt å bite i, utdeling av mat og drikke til runden.


09:00              
Felles samling mellom klubbhus og drivingrange, velkomst av "Onkel Ronny" og gjennomgang av spill/regler av Miklagard. Turneringsformen er Texas Scramble 4-mannslag - kjempegøyal spilleform med masse lave scorer.

09:30              
Fordeling av spillergrupper ut på banens 18-hull.

10:00            

Shotgunstart


Turneringen vil nok vare i gode 6 timer, det er mye som skjer der ute som vi må oppleve underveis. God Tur, nyt runden og del masse bilder med tag @goldenchild_foundation.

VELKOMMEN TIL AFTERGOLF

 Når turneringen er slutt samles vi ved klubbhuset - Velkommen til Aftergolf. Her blir det tid til å mingle med venner - både gamle og nye, kanskje få i seg littegrann å spise og litt og drikke, kanskje få snakket litt med sponsorene og mer til. Og praten om golfrunden, spekulasjonen om hvem som vinner, dagens flaueste, dagens råeste - ja det skjer her.

Her finner du GoldenChild-riggen, Lexus er der, sponsorene våre vil være med der, det blir underholdning og masse moro.

BLI MED!!!!

PÅ LILY COUNTRY CLUB
De som skal overnatte på hotellet kan starte innsjekkingen fra kl 15:00.           

 

19:00

GALLAMIDDAG

Festmiddagen vår er et er rett og slett en helaften, og nesten grunn alene til å være med.  Det er ingen strikt kleskode siden man har forskjellige utgangspunkt for deltagelsen, men det er jo alltid hyggelig å kunne pynte seg litt for en slik anledning. Til de som spør svarer jeg "Business Casual" som en ledesnor.

 

Trenger dere å skifte, men ikke kan overnatte finnes det garderober på Miklagard, og vi har flere rom på Lily som kan benyttes. Bare spør :)
 

KVELDENS BANKETTMENY
 

Vi skal selvsagt ha en skikkelig festmeny, med tre delikate retter på ekte Lily vis. Så snart menyen er bestemt legges denne ut. Til de av dere som har allergier, Lily er svært dyktige til å fange dere opp, husk å si ifra når vi setter oss til bords.

FORRETT

 

Tynnskåret ørret

med trøffelponzu, agurk, dashiemulsion, sølvløk og østerskarse

HOVEDRETT

Argentisk "Grain Fed" mørbrad av storfe.

Serveres med Pommes Dauphinoise smakssatt med Comté. Tarlet med løk og Sauce Bernaise.

DESSERT

Glasert Jivara sjokoladeterrin

med hasselnøtt crunch og kirsebær gelé

Som vanlig er det ingen bordplassering, finn vennene dine, eller noen nye og ta plass. Har dere spesielle allergier, si ifra til servitøren ved bordet ditt.GoldenChild dekker måltidet for alle våre VIP-gjester inkl. all alkoholfri drikke. Vi har en regel om at midler som samles inn for barnekreftarbeidet ikke skal benyttes til alkoholholdige drikkevarer, MEN det er IKKE et alkoholfritt arrangement. Man skal selvsagt kunne nyte en slik kveld og en slik fest akkurat som man vil. 


KVELDENS AUKSJON

Fjorårets auksjon var en kjempehit, og årets vil bli det samme. 

Auksjonskatalogen er den mest omfattende vi har hatt noen gang, og selv om det ofte er sponsorene som sikter seg inn på objektene er det selvsagt åpent for alle å bli med.

 

Har du en gjenstand eller noe annet som du tror kan være en god auksjonsartikkel? Ta kontakt, så legger vi den inn i katalogen.

Ved hull 18 står GoldenChild-globen. Her vil du kunne se auksjonsartiklene på forhånd - en "silent auction".

 

 Auksjonen avgjøres avgjøres live under middagen. Bud som legges er bindende.

VELKOMMEN TIL ÅRETS

GOLDENCHILD INVITATIONAL 

bottom of page