top of page

GOLDENCHILD INVITATIONAL
VIP GJESTER

 

Kjære rollemodell - det er med stor glede jeg inviterer deg til årets GoldenChild Invitational, og håper du har lyst og anledning til å komme på besøk - det betyr mye at nettop DU er med på denne spesielle dagen.

 

Eventet arrangeres på Miklagard Golf og Lily Country Club den 18 august, og vil være ryggraden i arbeidet som gjøres med GoldenChild også i år.

Denne dagen skal være en motvekt til at det dystre ved kreft hos barn, det blir gjensynsglede, vennskapelig dyst, nye bekjentskaper og masse moro - fordi vi er så bra SAMMEN.

 

Dagen består nå av tre deler egentlig. Selve turneringen blir av det annerledes slaget slik vi nå begynner å kjenne turneringen, rette etter turneringen blir det mingling på aftergolf, mens kvelden er tid for deilig mat, musikk, humor, auksjon og en og annen overraskelse. 

 

Gi beskjed så snart du vet om du kan være med, og gjerne også bekreft middagsdeltagelsen så vi er sikre på antall gjester gjennom dagen.

Du kan bekrefte ved å klikke HER

PÅ MIKLAGARD GOLFKLUBB

08:00              
Baller legges ut på range for de som vil varme opp.

08:15 - 09:00  
Registrering i klubbhuset, utdeling av scorekort, en jubileumsriktig Goodiebag, kaffe/te og litt å bite i, utdeling av mat og drikke til runden.

09:00              
Felles samling mellom klubbhus og drivingrange, velkomst av "Onkel Ronny" og gjennomgang av spill/regler av Miklagard. Det blir parturnering i år, Texas Scramble - kjempegøyal spilleform.

09:30              
Bildetaking og fordeling av spillergrupper ut på banens 18-hull.

10:00              
Shotgun start.

Turneringen vil nok vare i gode 6 timer, det er mye som skjer der ute som vi må oppleve underveis. God Tur - og nyt runden.

VELKOMMEN TIL AFTERGOLF OG FESTKVELD LILY COUNTRY CLUB

Så fort vi er ferdige med turneringen er det tid for å slappe av og kose seg litt til. I år samler vi oss til "pre-fest" i deltagerlandsbyen, velkommen til Aftergolf. Her blir det både tid til å kose oss med inntrykkene fra dagen, mingle med venner - både gamle og nye, kanskje få i seg littegrann å spise og litt og drikke, kikke litt på hva som finnes hos sponsorene og mer til. 

 

De som ønsker å sjekke inn på hotellet kan gjøre det når som helst etter kl 15:00. kanskje det mest effektive er å sjekke inn rett etter runden, så møtes vi igjen i sponsorlandsbyen til aftergolfen kl 17:30


17;30

Velkommen til Aftergolf by Lexus Norge.

Lexus Norge og forhandlerne deres inviterer til hyggelig mingling, liv og røre i sponsorlandsbyen som er minnerik opptakt til kveldens festmiddag.
 

19:30             

Festmiddag i storsalen på Lily Country Club. 
 
BLI MED! Gallamiddagen er en kombinert festmiddag, premieutdeling, konsert/underholdningskveld, auksjon og mer til. Det er rett og slett en helaften, og nesten grunn alene til å være med.  Det er ingen strikt kleskode siden man har forskjellige utgangspunkt for deltagelsen, men det er jo alltid hyggelig å kunne pynte seg litt for en slik anledning. Til de som spør svarer jeg "Business Casual" som en ledesnor. 

 

KVELDENS BANKETTMENY
 

Vi skal selvsagt ha en skikkelig festmeny, med tre delikate retter på ekte Lily vis. Så snart menyen er bestemt legges denne ut. Til de av dere som har allergier, Lily er svært dyktige til å fange dere opp, husk å si ifra når vi setter oss til bords.

 

Som vanlig er det ingen bordplassering, finn vennene dine, eller noen nye og ta plass.Til middagen dekker GoldenChild all alkoholfri drikke. Vi har en regel om at midler som samles inn for barnekreftarbeidet ikke skal benyttes til alkoholholdige drikkevarer, MEN det er IKKE et alkoholfritt arrangement. Man skal selvsagt kunne nyte en slik kveld og en slik fest akkurat som man vil. 


KVELDENS AUKSJON

Fjorårets auksjon var en kjempehit, og årets vil bli det samme. 

Auksjonskatalogen legges ut så snart den er klar, og selv om det ofte er sponsorene som sikter seg inn på objektene er det selvsagt åpent for alle å bli med.

 

Har du en gjenstand eller noe annet som du tror kan være en god auksjonsartikkel? Ta kontakt, så legger vi den inn i katalogen.

 

 Det blir en hybrid budgivning, hvor du kan legge bud i forkant, mens avgjørelsen skjer under auksjonen på middagen. Bud som legges er bindende.

VELKOMMEN TIL ÅRETS

GOLDENCHILD INVITATIONAL 

bottom of page