GoldenChild INVITATIONAL

2024

GoldenChild INVITATIONAL

2024

GoldenChild Invitational er hovedeventet vårt hvert år og en av landets største veldedige kjendisturneringer, hvor vi samler VIP-gjester, næringsliv, venner i golf-Norge og media. Årets turnering er den 7. i rekken, og arrangeres på fantastiske Larvik Golfklubb og Farris Bad den 12. september.

Turneringen har flere formål, men er primært en ekstraordinær fundraiser for barnekreftarbeidet i Norge. Vi gjør en forskjell - og midlene som samles inn fordeles på forskning på barnekreftsykdommer og på velferdstiltak for barn som er rammet av kreft. Den er samtidig en arena hvor vi retter oppmerksomhet på saken, og vi gjør det gjennom latter og idrettsglede, opplevelser og utfordringer, og ved å skape en motvekt til det vanskelige ved kreft hos barn.

I tillegg har GoldenChild en oppgave i å spre kunnskap om utfordringene knyttet til dette arbeidet, og fremme gullsløyfen som det internasjonale symbolet i kampen mot kreft hos barn.

Selve golftturneringen avholdes på Larvik Golfklubb, kjent som et av landets flotteste golfanlegg. Klubben ligger majestetisk til ved Fritzøe Gård og er en nydelig parkbane med seaside preg. Golfstorheter som Viktor Hovland, John Daly og Colin Montgomery har gjestet klubben, som også har arrangert store mesterskap. Ute på banen er våre sponsorer og støttespillere på plass på utslagssteder, på felles områder og rundt klubbhus, og skaper stemning med servering og aktiviteter man kanskje ikke nødvendigvis forbinder med tradisjonell golf. Vi slåss mot mørket med lys, og her skapes det lys i stor skala, dette må oppleves.

Etter turneringen samler vi oss på Farris Bad hvor vi samler spillere og sponsorer til en fantastisk festbankett. Der skal vi kåre vinnere fra turneringen, det blir konserter, det blir standup og underholdning fra våre fremste artister, i tillegg til at vi avholder den sagnomsuste auksjonen. Farris Bad et av de største, vakreste og mest innholdsrike spahotellene i Norden. Med en fot i havet og en fot på land ligger hotellet vakkert til i Larviks skjærgård, hvor den mineralrike kildevannsgrotten, kunstgalleriet, poesiparken og fantastisk mat og drikke er rammen for et uforglemmelig opphold.

Se årets VIP-gjester

støtt goldenchild, kjendisturnering

VI HAR ALLEREDE STARTET BOOKINGEN AV NESTE ÅRS SPONSORER!

Støttespillerne fra næringslivet er den aller viktigste kilden til innsamlingsarbeidet for GoldenChild. Vi gjør denne arenaen så spennende som mulig slik at dere skal få en stor personlig opplevelse av å være med. Det er definitivt en arena for å bygge relasjoner og utvide nettverket, samtidig som det er en enestående mulighet til å vise sitt sosiale engasjement til ansatte, kunder, leverandører og samarbeidspartnere.  GoldenChild Charity skal gi dere et positivt avtrykk gjennom assosiasjon, og hjelpe dere med å styrke deres egen merkevare. 

Det er alltid plass til en ekstra støttespiller, ta kontakt så får vi dere med. 

Se årets VIP-gjester

To be announced

Golden Child  Invitational
GoldenChild Invitational, GoldenChild
GoldenChild Invitational, GoldenChild
GoldenChild Invitational
Baseball cap, Sky, Cloud, Blue, Water, Sleeve, Smile, Gesture, T-shirt
GoldenChild Invitational
People in nature, Natural environment, Golf equipment, Land lot, Plant, Ecoregion, Golfer, Grass
Flash photography, Smile, Hand, Sky, Beard, Happy, Cap, Plant, Grass, Fun

Våre samarbeidspartnere

GoldenChild er avhengige av å ha sterke proaktive støttespillere, og våre samarbeidspartnere hjelper på mange forskjellige måter. Våre generalsponsorer bidrar med både økonomisk, strategisk og operativ støtte, eventsponsorene er med på å løfte resultatene fra de inntektsbringende aktivitetene våre, mens konseptpartnerne bistår med tjenester og praktiske oppgaver som skal løses.