top of page
gc_gull_edited.png

Opens 2023

LOKALE VENNSKAPS-FUNDRAISERE

OG VEIEN TIL GOLDENCHILD INVITATIONAL

For aller første gang inviterer vi samtlige golfklubber i Norge til å være med i årets GoldenChild-program. Til dere som er like glad i golf som oss - BLI MED! Det er spennende, det er morsomt, det er noe vi skaper SAMMEN og ikke minst - vi hjelper en utrolig sårbar gruppe som trenger mye hjelp.

 

Dette er DIN sjanse til å få være med hele veien til årets store kjendisturnering - GoldenChild Invitational. Disse turneringene, GoldenChild Opens,  er lokale fundraiserturneringer i kampen mot kreft hos barn, samtidig som det er en kvalifiseringsturnering mot GoldenChild Invitational i august. Følg med på turneringskalenderen vår, kontakt hjemmeklubben din og hør om de er med på årets program, eller besøk en klubb i nærheten som er med og meld deg på med det samme. GoldenChild håper å se dere på en bane nær deg.

"GoldenChild er noe vi skaper SAMMEN. En felles innsats, noe man føler seg som en del av, og en identitet som både hverdagsgolfere, klubbene, rollemodellene og økonomiske støttespillere skaper SAMMEN. Ikke fordi vi må, men fordi vi KAN og VIL hjelpe. Dette er VÅR innsats i kampen mot kreft hos barn - VI er GoldenChild"

Ronny Michael Hermansen, Grunnlegger

Formålet med GoldenChild Opens er turneringen er to-delt:

Det første er at vi vil engasjere så mange golfklubber som mulig - våre GoldenChild Ambassadors Clubs - og gjennom de så mange av oss hverdagsgolfere som mulig til en uformell, morsom og spennende fundraiserinnsats for å støtte barnekreftarbeidet.  Vi gjør en utrolig viktig innsats sammen, kanskje gjennom noe av det morsomste vi vet - golfgleden.

 

 

Det andre er at vi skal kvalifisere 25 golfklubber - som kan sende 4 personer hver til årets "Grand Finale" - GoldenChild Invitational på Miklagard Golf og Lily Country Club den 17. og 18. august 2023. 

De 4 personene er 2 vinnere fra golfturneringen deres ( f eks beste kvinnelig og beste mannlige spiller ), en representant fra klubbledelsen og en representant fra sponsoren som har støttet turneringen deres.

Dette er hva dere kan få være med på!

GoldenChild Invitational 17-18 August 2023

Dag 1.

Torsdag den 17. august spilles en kvalifiseringsturnering på Miklagard Golf for 100 spillere. Disse representerer de 4 utvalgte fra de 25 klubbene som har oppnådd det beste innsamlingsresultatet fra sin GoldenChild Open vennskapsturnering. Det vil være en ordinær stableford konkurranse hvor de 10 beste spillerne får være med og spille vårt hovedevent, GoldenChild Invitational, dagen etter på samme bane.

De 4 som representerer den klubben med det aller beste innsamlingsresultatet er sikret plass.

De som ikke klarer å kvalifisere seg, er hjertelig velkommen til å være med som tilskuere på banen hele dagen under Invitational, besøke sponsorlandsbyen, møte kjendisene, gå innom standene på banen og ta del i det sosiale. De er selvskrevne gjester på aftergolf, og selvsagt på festmiddagen på kvelden, hvor vi skal spise et nydelig måltid sammen, feire vinnere, la oss underholde av noen av landets fremste artister, være med på auksjonen og det hele. 

Dag 2

Fredag den 18. august er dagen for selve GoldenChild Invitational. Dette er en dag hvor vi samler landets fremste rollemodeller fra idrett og kultur, radio og TV, sponsorer og venner til en svært annerledes golfturnering. Dere vil møte sponsorene på utsalgsstedene på banen, og hver og en av de er opptatt av at de skal gi dere en annerledes opplevelse, entene gjennom konkurranser, servering, morsomme aktiviteter eller annet. Du vil ikke finne en slik turnering noe annet sted.

Aftergolf arrangeres i sponsorlandsbyen i tiden fra turneringens slutt og til festmiddagen på kvelden. Ved siden av å være stedet for aftergolf vil det også være et samlings- eller møtepunkt gjennom dagen, spillerne passerer den på runden og gjestene har tilgang gjennom dagen. Under Aftergolf senker vi skuldrene, lar oss underholde, fylle på lagre med mat og drikke, kanskje gjøre en god handel eller prøve det siste nye?

Festmiddagen starter i festsalen på Lily Country Club presis kl 19:30. Det blir en helaften, og selv om vi vil ha et kort innlegg som adresserer alvoret i årsaken til at vi er samlet, er det en helt fantastisk samling, hvor vi nyter et herlig festmåltid sammen og feirer vinnere, vi lar oss underholde av noen av landets aller fremste artister fra musikk og scene, det blir auksjoner av både opplevelser og artikler dere ellers ikke vil kunne kjøpe noe sted og det blir glede - MASSE glede.

Tilbakemeldingene fra tidligere år er at denne spesielle dagen er den absolutt fineste dagen for de gjennom hele året. Nå kan både klubben deres, noen av medlemmene deres og en av sponsirvuenn av klubben får være med.

Kjære medgolfere - bli med oss på reisen.

 

Og til alle dere klubbene i Golf-Norge

BLI MED - dere er hjertelig velkommen som en GoldenChild Ambassadors Club. Ta kontakt for en prat med oss, vi ønsker i så stor grad som mulig å være med og hjelpe dere, og kommer gjerne på besøk under turneringen for å bistå. Meld dere på gjennom PÅMELDING!

bottom of page