GoldenChild Opens 2024

03.april - 30.juni

Vi inviterer alle golfklubber i Norge til å delta i årets GoldenChild-program. For dere som deler vår lidenskap for golf – bli med oss! Det er en spennende og morsom opplevelse, noe vi skaper sammen, og vi får muligheten til å hjelpe en ekstremt sårbar gruppe som trenger all den hjelp de kan få.

Dette er din mulighet til å være med hele veien frem til årets store begivenhet – GoldenChild Invitational. GoldenChild Opens er lokale veldedighetsturneringer som bidrar i kampen mot barnekreft, og fungerer samtidig som kvalifiseringsturneringer for GoldenChild Invitational i august. Hold øye med vår turneringskalender, ta kontakt med din hjemmeklubb for å finne ut om de deltar i årets program, eller besøk en deltakende klubb i nærheten for å melde deg på. GoldenChild ser frem til å se dere på en golfbane nær deg.

En felles innsats

"GoldenChild er noe vi skaper SAMMEN. En felles innsats, noe man føler seg som en del av, og en identitet som både hverdagsgolfere, klubbene, rollemodellene og økonomiske støttespillere skaper SAMMEN. Ikke fordi vi må, men fordi vi KAN og VIL hjelpe. Dette er VÅR innsats i kampen mot kreft hos barn - VI er GoldenChild"

-Ronny Michael Hermansen, Grunnlegger

Formålet med GoldenChild Opens er todelt:

For det første ønsker vi å engasjere så mange golfklubber som mulig for å samle golfentusiaster til en uformell, underholdende og spennende innsamlingsaksjon til støtte for arbeidet mot barnekreft. Sammen utgjør vi en betydelig forskjell, gjennom noe av det vi elsker mest – gleden ved golf.

For det andre er målet å kvalifisere over 20 golfklubber, som hver kan sende fire representanter til årets høydepunkt – GoldenChild Invitational. De fire representantene fra hver klubb består av de to vinnerne fra klubbens golfturnering (for eksempel den beste kvinnelige og den beste mannlige spilleren), en representant fra klubbledelsen, og en representant fra sponsoren som har støttet deres turnering.

Dette er en unik mulighet dere ikke vil gå glipp av!

Bli med på årets GoldenChild Opens

Se din nærmeste turnering, finn din klubb sin hjemmeside og meld deg på

Og til alle dere klubbene i Golf-Norge

BLI MED - dere er hjertelig velkommen som en GoldenChild Vennskapsklubb Ta kontakt for en prat med oss, vi ønsker i så stor grad som mulig å være med og hjelpe dere, og kommer gjerne på besøk under turneringen for å bistå.

Meld dere på her: