top of page

Ledelsen av Stiftelsen GoldenChild

Stiftelsen GoldenChild springer ut fra den frivillige foreningen GoldenChild Charity. Grunnleggeren av stiftelsen er Ronny Hermansen, som også står bak GoldenChild Charity.  Stiftelsens styre består av representanter fra næringslivet med bred ledererfaring og et sterkt nettverk, som både har et nært forhold til både formålsparagrafen og arbeidet som er lagt ned i arbeidet frem til nå.

Harald Næss.jpg

Harald Næss - Styreleder

Harald Næss er stiftelsens styreleder. Han er til daglig partner og forretningsutvikler i selskapet ECIT, og har en svært operativ rolle i stiftelsen, hvor "ingenting er umulig" og hvor positivitet trumfer alt. Han har lang erfaring fra entrepenørskap og ledelse. Han har bakgrunn som revisor i Skatteetaten, og har vært grunnlegger og partner av både BN gruppen og Bookkeeper Øst, som i dag er fusjonert inni ECIT. Harald har fulgt GoldenChild siden det første året de var en forening, og har vært både en finansiell bidragsyter, strategisk rådgiver og brobygger gjennom Bookkeeper / ECIT.  

Skjermbilde 2023-03-31 kl. 01.01.48.png

Niklas Graff-Sponheim - styremedlem

Niklas Sponheim er på samme måte som styreleder et svært operativt styremedlem, en skikkelig "do´er" som ser mulighetene fremfor utfordringene. Niklas er utdannet sivilimarkedsfører og har lang ledererfaring fra BMW, Toyota og Lexus. Han er til daglig salgsdirektør for Lexus og Toyota i Oslo, og Akershus gjennom selskapet Bauda. Niklas og Bauda har støttet GoldenChild siden starten, og har vært sentrale i arbeidet med å bygge broen mot Lexus i Norge. Niklas er en ekte golfentusiast og en svært habil alpinist.

Magnus Sveen_edited_edited.jpg

Magnus Sveen - styremedlem

Magnus har også opplevd barnekreftsykdom i nær familie, og har et sterkt forhold til barnekrefterbeidet. Magnus er utdannet journalist, og er i dag daglig leder i Monday Sport AS, et av produksjonsselskap som leverer innhold, dokumentarer og live tv-sendinger til Discovery, Viaplay og TV 2, med flere. Mange vil nok dra kjensel på han fra rollene han har hatt som reporter for TV2, for Discovery og Eurosport eller som mangeårig redaktør av magasinet Norsk Golf. Magnus er mangefasettert av interesser, men med mange år som sportsreporter og kanskje spesielt golf er mange av disse i idrettens verden. 

Skjermbilde 2023-03-31 kl. 01.08.43.png

Ronny Hermansen - grunnlegger og Daglig leder

Ronny er grunnleggeren av både den frivillige foreningen GoldenChild Charity, og nå Stiftelsen GoldenChild. Han har sin bakgrunn i teknologibransjen, med kommersielle lederroller fra selskaper som Canon, Xerox, Telenor og IBM. Han har sin utdannelse fra forsvaret, og en lederutdannelse fra Cambridge i England. Privat er han lidenskaplig opptatt av golf, er en habil fluefisker og fluebinder, og er overbevist om at man kan få til alt om man vil nok og har med seg gode venner i innsatsen.

bottom of page