GoldenChild Opens 2024

03.april - 30.juni

Vi inviterer alle golfklubber i Norge til å delta i årets GoldenChild-program. For dere som deler vår lidenskap for golf – bli med oss! Det er en spennende og morsom opplevelse, noe vi skaper sammen, og vi får muligheten til å hjelpe en ekstremt sårbar gruppe som trenger all den hjelp de kan få.

Dette er din mulighet til å være med hele veien frem til årets store begivenhet – GoldenChild Invitational. GoldenChild Opens er lokale veldedighetsturneringer som bidrar i kampen mot barnekreft, og fungerer samtidig som kvalifiseringsturneringer for GoldenChild Invitational i september. Hold øye med vår turneringskalender, ta kontakt med din hjemmeklubb for å finne ut om de deltar i årets program, eller besøk en deltakende klubb i nærheten for å melde deg på. GoldenChild ser frem til å se dere på en golfbane nær deg.

Se bilder

En felles innsats

"GoldenChild er noe vi skaper SAMMEN. En felles innsats, noe man føler seg som en del av, og en identitet som både hverdagsgolfere, klubbene, rollemodellene og økonomiske støttespillere skaper SAMMEN. Ikke fordi vi må, men fordi vi KAN og VIL hjelpe. Dette er VÅR innsats i kampen mot kreft hos barn - VI er GoldenChild"

-Ronny Michael Hermansen, Grunnlegger

Formålet med GoldenChild Opens er todelt:

For det første ønsker vi å engasjere så mange golfklubber som mulig for å samle golfentusiaster til en uformell, underholdende og spennende innsamlingsaksjon til støtte for arbeidet mot barnekreft. Sammen utgjør vi en betydelig forskjell, gjennom noe av det vi elsker mest – gleden ved golf.

For det andre er målet å inkludere over 20 golfklubber, som hver kan sende to vinnere fra sin egen GoldenChild Open til årets høydepunkt – GoldenChild Invitational. Vinnerne fra hver klubb kåres ut fra turneringsformen og er opp til hver enkelt klubb. Noen velger å kjøre en scramble parturnering, og kårer beste par, andre igjen kårer beste herre og beste dame ut fra score. Det viktigste er at dere blir med, har det hyggelig sammen med oss, og blir med på den eventyrlige GoldenChild Invitational. Vi garanterer et golfminne for livet.

Dette er en unik mulighet dere ikke vil gå glipp av!

GOLDENCHILD OPEN 2024 , GoldenChild, GoldenChildOpen

Bli med på årets GoldenChild Opens

Se din nærmeste turnering og meld deg på ved å trykke deg inn på bildene eller via Golfbox.

Finn din turnering via Facebook

Finn din turnering og golfklubb via våre arrangement på Facebook. Trykk på arrangementet og del gjerne videre med golfgruppa! På arrangementsiden vil du finne påmeldingslenke, informasjon og bilder som deles underveis. Gå inn på vår Facebook via bildet under.

GoldenChild open

Og til alle dere klubbene i Golf-Norge

BLI MED - dere er hjertelig velkommen som en GoldenChild Vennskapsklubb Ta kontakt for en prat med oss, vi ønsker i så stor grad som mulig å være med og hjelpe dere, og kommer gjerne på besøk under turneringen for å bistå.

Meld dere på her:

Goldenchild
Goldenchild
Vinnerne av GoldenChild Opens Fornebu
GoldenChild Opens, GoldenChild
Arm, Microphone
Sports equipment, Professional golfer, Golf, Player, Grass
Sports equipment, Baseball cap, Gesture, Player, Grass, Sky
Golf equipment, Professional golfer, Precision sports, Elbow, Leisure, Recreation
Golf club, Professional golfer, Precision sports, Outdoor recreation, Sky, Green
Shirt, T-shirt
GoldenChild Opens
GoldenChild Opens
GoldenChild Opens
GoldenChild Opens
GoldenChild Opens
GoldenChild Opens
GoldenChild Opens
GoldenChild Opens
GoldenChild Opens
GoldenChild Opens

Se bilder fra GoldenChild Opens 2024